Qui som?

Més de 5 anys complint amb els encàrrecs dels nostres clients.


T.M. AQUA FLAVIE Andorra és una empresa ubicada a Andorra que compta amb cinc anys d'experiència ininterrompuda, oferint els seus serveis a clients satisfets que no dubten en tornar a contractar el nostre equip per tenir cura de les seves pertinences quan han de ser traslladades, garantint un transport segur, ràpid i sense incidències.

Sabem que les mercaderies que manipulem són importants per a tu, així que les tractem amb la delicadesa amb què tu les tractaries.


tmaquaflavie.com

LA NOSTRA FILOSOFIA

Per què ens trien?

La nostra prioritat és la satisfacció del client i només podem aconseguir-la mitjançant l'èxit rotund del servei contractat. Per aconseguir-ho ens impliquem en cada detall, tenint en compte les necessitats concretes del client, elaborant el millor trajecte per a la mercaderia.

Sabem que un servei de mudança, requereix de vegades tasques de muntatge que nosaltres realitzem, recolzats en professionals del disseny d'interiors i fusters del país, a més portem a terme serveis de neteja quan s'ha de fer entrega del pis antic al seu propietari, oferint un servei global d'atenció als nostres clients.

tm aquaflavie mudanzas mudances andorra
mudanzas especiales andorra aquaflavie

Experts en el trasllat de mercaderies de valor


Per a  T.M AQUA FLAVIE tots els transports contenen elements de valor,

però si necessites un servei especial per traslladar alguna obra d'extrema delicadesa, comptem amb formació en aquesta mena d'enviaments i col·laborem amb galeristes de pintura i obres d'art.

Com veus, som capaços de complir amb l'encàrrec més exigent, al mateix temps que podem ocupar-nos del detall més desapercebut.

La nostra versatilitat ens converteix, sempre, en la millor opció.